NederlandsEnglishDeutsch

Indoor minicamping

€ 28,- per nacht

Indoor minicamping

Een unieke ervaring, Indoor kamperen! De grote kas is geheel in strand/tuin stijl ingericht voorzien van een sanitair unit en je maakt gebruik van de keuken en bar die voorzien is van alle keukenspullen, die je nodig hebt om te kamperen. Bestek, borden, glazen, pannen, kookplaten, senseo, waterkoker, koelkasten, kortom je hoeft eigenlijk alleen maar je tentje/vouwwagen, slippertjes en een goed humeur mee te nemen!

Wij hebben ruime plekken voor ca. 7 tenten of (kleine) vouwagens. Je staat op zandgrond en de plaatsen zijn voorzien van normale stekker aansluitingen. Het is handig om een verlengsnoer, theedoek en eigen koffie/thee mee te nemen.

Wij zijn het meest geschikt voor koppels. Er is geen ruimte om te spelen of een speelplek. Daarnaast is het sanitair niet gericht op (grote) groepen. Honden zijn hier, vanwege de hygiëne niet toegestaan.

  • Faciliteiten
    Sanitair
    Wifi    Electra
    Bar/keuken met keukenfaciliteiten

Inchecken Uitchecken
Inchecken vanaf 13.00 uur
Uitchecken voor 12.00 uur 

Openingsperiode:
Onze minicamping is geopend van Vrijdag 1 april tot maandag 3 oktober. Indoor kamperen kan ook na deze datum op aanvraag geboekt worden via het contactformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boek je verblijf

Check In/Check Out*
Aantal personen*
Kampeermiddel
Kampeermiddel
*Per persoon €1,34 toeristenbelasting per nacht. 3e en 4e persoon €6,00 extra per nacht.
Contact informatie
Voornaam*
Achternaam*
Telefoonnummer*
E-mail*
Totale prijs
NederlandsEnglishDeutsch