Indoor en Camperplaats

€28.50 per nacht

Indoor en Camperplaats

Vanaf einde maart 2024 is onze kas verdwenen en gaat verder als zelfvoorzienende camperplaats( 8 plaatsen) Wij houden u op de hoogte! De prijzen zijn nog niet bekend echter de toeristenbelasting bedraagt in 2024, € 2,00 per persoon per nacht.

Een unieke ervaring, Indoor kamperen! Dat kan bij ons bijna het hele jaar door! De grote kas is geheel in strand/tuin stijl ingericht voorzien van een douche en toilet en je maakt gebruik van een gezamenlijke keuken en bar, die voorzien is van alle keukenspullen die je nodig hebt om te kamperen. Bestek, borden, glazen, pannen, kookplaten, senseo, waterkoker en koelkasten.

Wij hebben ruime plekken voor 6 tenten tot maximaal 12 personen. De kampeerplaatsen zijn op zandgrond en de plaatsen zijn voorzien van normale stekker aansluitingen. Het is handig om een verlengsnoer, theedoek en eigen koffie/thee mee te nemen. Het is de bedoeling dat je zelf de keuken, douche en toilet, schoonhoud met mede kampeerders. Uiteraard houden wij hier ook toezicht op.

Wij zijn geen jongeren camping maar Indoor kamperen, is het meest geschikt voor jong volwassenen(koppels) of alleengaande. Het sanitair is niet gericht op (grote) groepen. Honden zijn hier, vanwege de hygiëne niet toegestaan.

Huur/besloten groep: Het is mogelijk om deze unieke ruimte te huren voor bv een dag/dagdeel. Denk aan een teambuilding, workshop of bv een kinderfeestje. Vraag gerust naar de mogelijkheden. De ruimte is echter niet te huur voor grote feesten en partijen!

Faciliteiten

  • Sanitair
  • Wifi
  • Electra
  • gezamelijke bar/keuken met keukenfaciliteiten

Check-in/ Check-out

Inchecken tussen: 13.00 en 15.00 uur. Komt u later aan, geef ons dan voor aankomst een tijd door a.u.b. Na 21.00 uur geen aankomst meer mogelijk!

Uitchecken: voor 12.00 uur. Is de plaats nog vrij, dan kunt u evt dezelfde dag uw tentje laten staan en om 17.00 uur uitchecken. U betaald dan € 5,00 extra (contant)

Openingsperiode: De Rijnhoeve is geopend vanaf Vrijdag 31 maart tot en met Zondag 1 oktober.

Indoor kamperen of het huren van de ruimte, kan voor en na deze datum, op aanvraag geboekt worden via het: contactformulier.

Boek je verblijf

Selecteer een datum
Selecteer aantal personen
Kampeermiddel
*Per persoon €1,75 toeristenbelasting per nacht. 3e €6,00 extra per nacht.
Kampeermiddel
*Per persoon €1,75 toeristenbelasting per nacht. 3e €6,00 extra per nacht.
Contact informatie
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-Mail *
Totale Prijs
0.00
nl_NL_formalDutch