NederlandsEnglishDeutsch

Minicamping

€24.5 per nacht

Minicamping

Een fijne kampeerplek op 3 km afstand van het fantastische strand van Callantsoog, waar onze kleinschalige gastvrijheid voorop staat. Onze Minicamping bevint zich langs de doorgaaande weg naar Callantsoog, in de omgeving van vele bloemenvelden. Het kampeerveldje is in U vorm en heeft 8 plaatsen, voor kleine campertjes of caravans tot 6,5 meter. De plaatsen zijn omgeven door veel groen en heuveltjes. Er zijn 2 tappunten met drinkwater en er is een stortplaats voor uw afvalwater. De kleine gezellige kantine heeft een keukenblok met afwasgelegenheid en een wasmachine. Er staat een grote tafel met stoelen, er zijn diverse gezelschapsspelletjes en er is een ruilbibliotheek. Ook kun je hier diverse blikjes, flesjes bier, koekjes of chocolade kopen. Daarna vindt u hier de sanitaire voorzieningen.

*Wij zijn het meest geschikt voor koppels of  alleengaande, er is geen speelplek of ruimte om te spelen. Het sanitair is gericht op het  aantal plaatsen en daarom niet geschikt voor (grote) groepen*

Faciliteiten

  • Sanitair
  • Kantine
  • Wifi
  • Televisie
  • 10 ampère stroom
  • broodjes/snack service

Check-in / Check-out

Inchecken tussen: 13:00 en  15.00 uur. Komt u later aan, geef ons dan een berichtje a.u.b. Na 21.00 uur geen aankomst mogelijk!

Uitchecken voor: 12.00 uur. Is de plaats nog vrij dan kunt u eventueel tot 17 uur dezelfde dag uitchecken. U betaald dan € 5,00 extra (contant)

Openingsperiode Wij zijn geopend van 31 maart tot en met 30 september 2023. In het hoogseizoen of met feestdagen, is het niet mogelijk om voor 1 nacht te reserveren. De prijs voor een overnachting in de maanden juli/augustus is € 26,00 per nacht.

 

Belangrijk *ONS KAMPEERVELDJE IS NIET GESCHIKT VOOR ZWARE CAMPERS OF CARAVANS, DIE LANGER ZIJN DAN 6,5 METER!

*Gasten die met een camper bij ons verblijven moeten er rekening mee houden, dat de camper tijdens het verblijf, op de kampeerplaats blijft staan.

* Een (1) hondje mee, is alleen in overleg toegestaan maar is niet altijd mogelijk.

*Vanaf de N9, is de ingang van de minicamping voorbij ons woonhuis, ca 30 meter na het blauwe bord van De Rijnhoeve, aan de rechterkant. Zorg dat  je de bocht wat ruimer neemt zodat je recht voor het hek uitkomt! De ingang is 3 meter breed.

Boek je verblijf

Check In/Check Out*
Aantal personen*
Kampeermiddel
Kampeermiddel
*Per persoon €1,34 toeristenbelasting per nacht. 3e en 4e persoon €6,00 extra per nacht.
Contact informatie
Voornaam*
Achternaam*
Telefoonnummer*
E-mail*
Totale prijs
NederlandsEnglishDeutsch