NederlandsEnglishDeutsch

Faciliteiten

Alle aanwezige faciliteiten op een rijtje

Sanitair

Wij bieden een heerlijke, schone en warme douche gelegenheid aan. Daarnaast zijn er 2 wastafels en er is handzeep. Er is een aparte dames en heren toilet aanwezig. 

Je kunt zonder muntjes gebruik maken van de douche. Het sanitair wordt uiteraard iedere dag schoongemaakt. In de toiletten is toiletpapier aanwezig.

Keuken

Onze grote gezamenlijke keuken met bar, bevindt zich in de Indoor Minicamping. De keuken is van alle gemakken voorzien. Op deze manier is kamperen met tent of vouwwagen nog comfortabeler! 

Gezellige kantine

Naast de Minicamping, is een kleine knusse kantine met aansluitend de sanitaire voorzieningen. Er staat een grote tafel, er is een televisie aanwezig, er liggen diverse gezelschapsspellen, er is een ruilbibliotheek en er hangt een dartbord. Je kunt hier ook blikjes fris, flesjes bier, chocolade en koek kopen. Op verzoek maken wij ook warme pistoletjes en is er een snackservice.

Was & afwas

In de kantine vind je een keukenblok met afwasgelegenheid en afwasmiddel. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de wasmachine.

Overige faciliteiten

Wifi

Op de Minicamping, in de de kantine en in de Indoor Minicamping is er prima Wifi, waar je gratis gebruik van kunt maken. De inlogcodes staan vermeld op het prikbord in de kantine. In de Indoor Minicamping, vind je de inloggegevens bij de keuken/bar.

10 ampère elektra

Alle 8 kampeerplaatsen zijn voorzien van 10A stroom. Normaal gebruik van stroom zit in de overnachtingsprijs inbegrepen. In de Indoor Minicamping, heeft elke plaatst een normale stroomaansluiting.

NederlandsEnglishDeutsch