Faciliteiten

Alle aanwezige faciliteiten op een rijtje

Sanitair

Wij bieden een heerlijke, schone en warme douche gelegenheid aan. Daarnaast zijn er 2 wastafels en is er  handzeep aanwezig. Er is een aparte dames en heren toilet.

Je kunt zonder muntjes gebruik maken van de douche. Het sanitair wordt uiteraard iedere dag schoongemaakt. In de toiletten is toiletpapier aanwezig.

Gezellige kantine

Naast de Minicamping, is er een kleine knusse kantine met aansluitend de sanitaire voorzieningen. Er staat een grote tafel, er is een televisie aanwezig, er liggen diverse gezelschapsspellen, er is een ruilbibliotheek en er hangt een dartbord. 

Je kunt hier ook blikjes fris, flesjes bier, chocolade, koek kopen ( zelfbediening) Op verzoek maken wij ook warme pistoletjes, appeltaart en is er een snackservice.

Was & afwas

In de kantine vind u een keukenblok met afwasgelegenheid en afwasmiddel. Tegen betaling kunt u ook gebruik maken van de wasmachine. ( € 5,00)

Overige faciliteiten

Wifi en 10 ampère elektra

Op de Minicamping, in de de kantine en op de camperplaats, is er prima Wifi, waar je gratis gebruik van kunt maken. De inlogcodes staan vermeld op het prikbord in de kantine of u kunt hier naar vragen bij aankomst.

Alle 8 kampeerplaatsen zijn voorzien van 10A stroom. 5kwh stroom per dag, zit in de overnachtingsprijs inbegrepen. Op de camperplaats, heeft elke plaats 6A stroom.

Pedicure of massage behandeling

Vakantie is ontspanning. Tijdens uw verblijf kunt u bij ons een pedicure of massage behandeling bij ons boeken. Mirjam heeft een eigen pedicuresalon gehad en heeft velen jaren ervaring. Marcel heeft “gouden” handen en richt de massage op uw klachten. Heerlijk toch?

nl_NL_formalDutch