Minicamping

€29.00 per nacht

Minicamping

Een fijne kampeerplek op 3,5 km afstand van het fantastische strand van Callantsoog, waar onze kleinschalige gastvrijheid voorop staat. Onze Minicamping bevindt zich langs de doorgaande weg naar Callantsoog en ligt in de omgeving van vele bloemenvelden. Houd u van een stukje gezelligheid en persoonlijk contact, dan zit u bij ons op de juiste  plek!

Het kampeerveldje is in U vorm en heeft 8 plaatsen, voor kleine campertjes of caravans tot 6,5 meter. De plaatsen zijn omgeven door veel groen en heuveltjes. Er zijn 2 tappunten met drinkwater en er is een stortplaats voor uw afvalwater/chemisch toilet.

De kleine gezellige kantine heeft een keukenblok met afwasgelegenheid en een wasmachine. Er staat een grote tafel met stoelen, er zijn diverse gezelschapsspelletjes en er is een ruilbibliotheek. Ook kun je hier diverse blikjes, flesjes bier, koekjes of chocolade kopen. Daarna vindt u hier de sanitaire voorzieningen.

*Wij zijn het meest geschikt voor koppels of  alleengaande, er is geen speelplek of ruimte om te spelen. Het sanitair is gericht op het  aantal plaatsen en daarom niet geschikt voor (grote) groepen*

Faciliteiten

  • Sanitair
  • Kantine
  • Wifi
  • Televisie
  • 10 ampère stroom (5kwh per dag inbegrepen)
  • broodjes/snack service
  • massage of pedicure behandeling te boeken op afspraak tijdens uw verblijf op De Rijnhoeve

Aankomst / Vertrek

Aankomst tussen: 13:00 en  15.00 uur. Komt u later aan, wilt u van voor aankomst een tijd doorgeven a.u.b?  Na 21.00 uur is er geen aankomst meer mogelijk!

Uitchecken: Na 08.30 uur en voor 12.00 uur. Is de plaats nog vrij dan kunt u eventueel tot 17 uur dezelfde dag uitchecken. U betaald dan € 5,00 extra. (contant)

Openingsperiode

Wij zijn geopend vanaf Donderdag 28 maart tot en met Zondag 29 september 2024.

In het hoogseizoen of met feestdagen, is het niet mogelijk om voor 1 nacht te reserveren. In het hoogseizoen kan er maximaal voor 14 nachten achtereen geboekt worden. De prijs voor een overnachting is € 29,00 per plaats en per nacht voor 1-2 personen. De toeristenbelasting voor de Gemeente Schagen bedraagt € 2,00 p.p. per nacht.

 

Belangrijk

*Ons kampeerveldje is NIET geschikt voor zware campers of caravans die langer zijn dan 6,5 meter inclusief dissel. Deze staan wij ook niet toe. U kunt uiteraard wel op onze zelfvoorzienende camperplaats staan.

*Gasten die met een camper bij ons verblijven moeten er rekening mee houden, dat de camper tijdens het verblijf, op de kampeerplaats blijft staan.

* Een (1) hondje mee, is alleen in overleg toegestaan maar is niet altijd mogelijk.

*Vanaf de N9, is de ingang van de minicamping voorbij ons woonhuis, ca 30 meter na het blauwe bord van De Rijnhoeve, aan de rechterkant. Zorg dat  je de bocht wat ruimer neemt zodat je recht voor het hek uitkomt! De ingang is 3 meter breed.

Boek je verblijf

Selecteer een datum
Selecteer aantal personen
Kampeermiddel
*Per persoon €2,00 toeristenbelasting per nacht. 3e €6,00 extra per nacht.
Kampeermiddel
*Per persoon €1,75 toeristenbelasting per nacht. 3e €6,00 extra per nacht.
Contact informatie
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-Mail *
Plaatsnaam *
Postcode *
Straatnaam + Huisnummer *
Totale Prijs
0.00
nl_NL_formalDutch