NederlandsEnglishDeutsch

Paard + Bed

€ 242,50 voor 2 nachten 2 paarden/pony’s

Paard + Bed

Paard + Bed is een super leuk concept voor onze paardenliefhebbers. Je kunt namelijk op vakantie gaan samen met je paard! Wij bieden deze prachtige mogelijkheid.Wij hebben plaats voor 2 paarden per periode.

Wij verzorgen een all-in vakantie voor jou en je paard.  Een huur accommodatie voor jou en stalling voor je paard.

Prijs:

De prijs van € 242,50 is gebaseerd op een verblijf van 2 nachten, 2 personen en 2 paarden/pony’s, handdoeken, beddengoe en inclusief eindschoonmaak. De toeristenbelasting voor de gemeente Schagen bedraagt € 1,75 p.p.p.n. Wil je langer verblijven met je paard, dan is dat uiteraard mogelijk.

Bij ons op De Rijnhoeve, is het echt vakantie voor jou en je paard! Wij zijn kleinschalig en hebben 2 boxen per verblijf beschikbaar voor vakantiepaardjes. Je paard staat in de avond/ ‘s nachts in een stro box en de stal wordt gemest.

Overdag staat je paard in een deel paddock, gescheiden van onze eigen paarden. De paarden krijgen van ons, hooi naar behoefte van het paard, je moet alleen zelf je eigen krachtvoer meenemen. De paarden worden binnen en buiten gezet zodat je naast het rijden met je paard, alle tijd hebt om zelf vakantie te vieren. Natuurlijk mag je gebruik maken van alle paardenfaciliteiten op De Rijnhoeve.

Paard + Bed is te boeken vanaf 2 nachten (van Vrijdag tot en met Zondag)    3 nachten (van Vrijdag tot en met Maandag) en 4 nachten (van Maandag tot en met Vrijdag)

Shet & Bed:

Wij bieden ook Shet en Bed aan. Het concept Paard en Bed is nagenoeg hetzelfde, alleen neem je niet je eigen paard mee maar zorg, rij, en poets je onze Shetlander Snoes van 1 meter. Is er geen ervaring met pony’s dan kunnen wij dit begeleiden. Leuk voor een minivakantie met moeder/dochter of oma en kleinkind. Te boeken vanaf 2 nachten. Voor vragen, prijzen en beschikbaarheid, stuur ons gerust een berichtje.

Wij beschikken over een binnenbak (geen officiële afmetingen) en een 20×60 buitenbaan met springmateriaal. Daarnaast is er een dubbele was/poetsplaats met warm en koud water. Er is ook een stapmolen aanwezig.

Faciliteiten

Sanitair, Wifi, elektra, keukenfaciliteiten, beddengoed, handdoeken

Binnenbak, 20×60 buitenbaan, springmatriaal, stapmolen, dubbele was/poetsplaats met warm- en koudwater, paddocks, camerabewaking in en rondom de stallen.

Boek je verblijf

In verband met het welzijn van jou en onze paarden, de beschikbaarheid van de huuraccommodaties, het reinigen van de stallen en wij graag wat meer willen weten over jouw trouwe viervoeter, kun je een Paard en Bed verblijf alleen via direct contact boeken. Zo bespreken wij samen de mogelijkheden.

Heb je interesse in een Paard & Bed of Shet & Bed verblijf? Neem dan contact met ons op doormiddel van het formulier hieronder of bel naar telefoonnummer   +31 6 37 45 00 45 .

*Als je een Shet & Bed verblijf wil boeken, geef dit dan aan bij Aantal paarden: 1 (Shet & Bed)

Gewenste aankomst*
Gewenste vertrek*
Aantal personen*
Aantal paarden*
Overige opmerkingen
Contact informatie
Voornaam*
Achternaam*
Telefoonnummer*
E-mail*
NederlandsEnglishDeutsch