Paard + Bed

€ 249,00 voor 2 nachten 2 paarden/pony’s

Paard + Bed

Paard + Bed is een super leuk concept voor de paardenliefhebbers. Je kunt namelijk op vakantie gaan samen met je paard! Wij bieden deze prachtige mogelijkheid op onze kleinschalige accomodatie.Wij hebben plaats voor 2 paarden per periode.

Wij verzorgen een all-in vakantie voor jou en je paard. Een huur accommodatie voor jou en stalling voor je paard. Te boeken vanaf 2 nachten, de aankomst is op Vrijdag en vertrek op Zondag.

Wil je langer verblijven met je paard of wil je met 1 paard en 2 personen komen, dan is dat uiteraard mogelijk. Bij langer verblijf als 2 nachten, dan is aankomst niet mogelijk op Zondag, Maandag en Dinsdag.

Prijs:

De prijs van € 249,00 is voor een verblijf van 2 nachten, voor 2 personen en 2 paarden/pony’s. Handdoeken, beddengoed, koffie/thee, wat lekkers bij aankomst, is inclusief. De eindschoonmaak zit ook bij de prijs in. 

De toeristenbelasting voor de Gemeente Schagen bedraagt € 2,00 p.p.p.n. Wil je langer verblijven met je paard, dan is dat uiteraard mogelijk! 

Verzorging paard:

  • paddock service, avond/nacht in strobox, bij mooi weer is 24 uur buiten bespreekbaar
  • onverpakt hooi naar behoefte van het paard
  • eigen krachtvoer meenemen
  • mestservice
  • paarden worden binnen en buiten gezet
  • gebruik van alle paardenfaciliteiten, binnenbak, buitenbaan 20 x 45 met springmatriaal, dubbele was/poetsplaats en stapmolen

Shet & Bed:

Wij bieden ook Shet en Bed aan. Het concept Paard en Bed is nagenoeg hetzelfde, alleen neem je niet je eigen paard mee maar zorg, rij, en poets je onze Shetlander Snoes van 1 meter. Is er geen ervaring met pony’,  dan kunnen wij dit begeleiden. Leuk voor een minivakantie met moeder/dochter of oma en kleinkind. Te boeken vanaf 2 nachten. Voor vragen, prijzen en beschikbaarheid, stuur ons gerust een berichtje.

Faciliteiten

Sanitair, Wifi, elektra, keukenfaciliteiten, beddengoed, handdoeken

Binnenbak, 20×60 buitenbaan, springmatriaal, stapmolen, dubbele was/poetsplaats met warm- en koudwater, paddocks, camerabewaking in en rondom de stallen.

Boek je verblijf

In verband met het welzijn van jou en onze paarden, de beschikbaarheid van de huuraccommodaties, het reinigen van de stallen en wij graag wat meer willen weten over jouw trouwe viervoeter, kun je een Paard en Bed verblijf alleen via direct contact boeken. Zo bespreken wij samen de mogelijkheden.

Heb je interesse in een Paard & Bed of Shet & Bed verblijf? Neem dan gerust contact met ons op doormiddel van het formulier hieronder of bel naar telefoonnummer   +31- 6 37 45 00 45 .

*Als je een Shet & Bed verblijf wil boeken, geef dit dan aan bij Aantal paarden: 1 (Shet & Bed)

Gewenste aankomst*
Gewenste vertrek*
Aantal personen*
Aantal paarden*
Overige opmerkingen
Contact informatie
Voornaam*
Achternaam*
Telefoonnummer*
E-mail*
nl_NL_formalDutch